ua en ru

В поліції розповіли подробиці побиття нардепа Левченка

В поліції розповіли подробиці побиття нардепа Левченка Фото: Юрій Левченко (facebook.com/s.kutniak)

Депутата побили в Києві на акції протесту проти забудови

Стали відомі подробиці побиття члена ВО "Свобода" Юрія Левченка. Про це повідомляє прес-служба Міністерства внутрішніх справ в Facebook.

"Інцидент стався на вулиці Половецькій в Шевченківському районі столиці під час демонтажу незаконних гаражів. В даний час народний обранець не звертався із заявою про побиття", - говориться в повідомленні.

Попередньо відомо, що біля гаражного кооперативу сталося зіткнення.

Співробітники поліції встановили, що працівники благоустрою, згідно з приписом, проводили демонтаж гаражів. На місце прибули народний депутат Юрій Левченко і депутат Київради Святослав Кутняк, які намагалися кинути пляшку із горючою сумішшю.

Повідомляється, що в результаті виникла бійка, яку припинили правоохоронці. Після цього депутати поїхали з місця події. Із заявою про побиття в поліцію вони не зверталися. Повідомлення від лікарів теж не надходило.

Зараз слідчо-оперативна група працює на місці, проводиться опитування свідків. Пляшку із запальною сумішшю вилучили. Подія зареєстрували в журналі єдиного обліку заяв і повідомлень про вчинені правопорушення та інші події Шевченківського управління поліції. Встановлюються всі обставини інциденту.

Національна поліція України з'єднання ясовує обставини конфлікту за участю народного депутата Інцидент трапився на вулиці Підлог...

Опубліковано МВС України 9 березень 2018 р.

Нагадаємо, сьогодні на акції протесту проти забудови в Києві побили до втрати свідомості члена ВО "Свобода" Юрія Левченко.