ua en ru

Поліція відкрила справу щодо ДТП з двома загиблими пішоходами у Києві

Поліція відкрила справу щодо ДТП з двома загиблими пішоходами у Києві Фото: ДТП (kyiv.npu.gov.ua)

Слідчі звертаються до свідків аварії із проханням надати покази

Поліція відкрила справу по факту дорожньо-транспортної пригоди, у результаті якої загинули два пішоходи, які перебігали дорогу у невстановленому місці на Кільцевій дорозі у Києві. Про це повідомляє РБК-Україна, посилаючись на прес-службу столичної поліції.

Вказано, що двоє чоловіків, 1985 та 1976 років народження, переходили дорогу у невстановленому місці, коли потрапили під колеса "Хонди". У результаті пішоходи від отриманих травм загинули на місці.

Фото: ДТП у Києві

"За даним фактом слідчим управлінням Головного управління Національної поліції у місті Києві розпочато кримінальне провадження за ч. 3 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху) Кримінального кодексу України", - сказано у повідомленні.

Правоохоронці встановлюють обставини та механізм автопригоди. Слідчі звертаються до свідків аварії із проханням надати покази за телефоном: (044) 271-99-22.

Нагадаємо, у Києві на Кільцевій дорозі троє чоловіків в стані алкогольного сп'яніння намагалися перебігти дорогу в недозволеному місці. Двоє з них загинули в результаті ДТП. Смертельна аварія сталася в ніч на 12 жовтня.

Як писало РБК-Україна раніше, у Києві на вулиці Вадима Гетьмана водій автомобіля вчора ввечері, 7 жовтня, збив пішохода. Правоохоронці опитали водія, а також свідків і очевидців. Відомо, що пішохід перебігав вулицю над підземним пішохідним переходом і потрапив під колеса Toyota Land Cruiser.