ua en ru

Поліція кваліфікувала як теракт спробу підриву електропідстанції в Донецькій області

Поліція кваліфікувала як теракт спробу підриву електропідстанції в Донецькій області Фото: поліція (УНІАН)

Поліція встановлює причетних до спроби підриву електропідстанції

Поліція кваліфікувала спробу підриву електропідстанції в Донецькій області як терористичний акт. Про це повідомляє прес-служба поліції у Донецькій області.

"За основною версією поліції, вибух на підстанції - це вчинення терористичного акту. На місці події правоохоронці продовжують працювати з кінологами, крім того, село Сергіївка ретельно відпрацьовується поліцією, щоб встановити можливих свідків події та затримати зловмисників", - йдеться в повідомленні.

Згідно з інформацією прес-служби, в селі Сергіївка Покровського району, в якому відбулася спроба підриву, сьогодні проживає 1,5 тисячі осіб, серед яких - і переселенці з тимчасово окупованої території.

Так, електропостачання всього населеного пункту залежить від єдиної підстанції, розташованої за селом. Вона ж забезпечує електроенергією залізничну станцію. За словами місцевих жителів, вони повідомили про подію в поліцію, почувши вибух рано вранці.

Зараз на місці продовжують працювати поліцейські, встановлюються можливі свідки і очевидці цього правопорушення. Зловмисникам загрожує кримінальна відповідальність.

altaltaltaltaltaltaltaltaltaltaltaltaltaltaltalt

Фото: поліція встановлює причетних до вибуху на електропідстанції

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в Донецькій області сьогодні вночі, 19 червня 2017 року, невідомі намагалися підірвати електропідстанцію поблизу залізничної станції в Покровському районі. В результаті вибуху залізнична станція не постраждала, зараз вона працює в штатному режимі. Рух залізного транспорту триває.