ua en ru

Поліція Києва відкрила справу по смертельному ДТП на Гостомельському шосе

Поліція Києва відкрила справу по смертельному ДТП на Гостомельському шосе Фото: ДТП (pixabay.com)

В результаті ДТП загинули 2 людини, ще 3 перебувають у важкому стані в лікарні

Правоохоронці відкрили справу за фактом дорожньо-транспортної пригоди (ДТП) на Гостомельському шосе, в результаті якого загинули 2 людини. Про це повідомляє прес-служба поліції міста Києва в Facebook.

"Попередньо правоохоронці встановили, що водій автомобіля "Шкода" не впорався з керуванням і зіткнувся з автомобілем "Мазда". Від отриманих травм двоє водіїв транспортних засобів загинули на місці, а троє пасажирів у важкому стані госпіталізовані в лікарню", - йдеться в повідомленні.

Згідно з інформацією прес-служби, за даним фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху) Кримінального кодексу України. Обставини події встановлюються.

У столиці внаслідок дорожньої аварії загинули водії двох авто Дорожньо-транспортна пригода сталася вночі на Гостомельс...

Опубліковано Поліція Києва 20 липня 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що під Києвом на Гостомельському шосе зіткнулися два легкових автомобілі, внаслідок чоло загинули дві людини, ще троє отримали травми.

Наголошується, що в ніч на 20 липня 2017 року на Гостомельському шосе зіткнулися Skoda Octavia і Mazda 626. За словами пасажира Skoda, аварія сталася після того, як Mazda виїхала на зустрічну смугу.