ua en ru

У поліції оприлюднили фоторобот ймовірного нападника на Комарова

У поліції оприлюднили фоторобот ймовірного нападника на Комарова Фото: Вадим Комаров (facebook.com)

Прес-служба поліції також додала опис ймовірного нападника на журналіста

У поліції оприлюднили фоторобот імовірного нападника на черкаського журналіста Вадима Комарова. Про це повідомляє прес-служба поліції.

Прес-служба поліції також додала опис ймовірного нападника на журналіста. Зазначається, що чоловік має високий зріст, худорляву статуру. Він був одягнений у чорний одяг, на голові мав кепку.

"У день скоєння злочину чоловік був одягнений у чорні куртку і штани. На голові - бейсболка чорного кольору з емблемою. Взуття - черевики типу "берці" радянського зразка", - йдеться у повідомленні.

Фото: імовірний нападник (facebook.com/mvs.gov)

Голова Національної поліції України Сергій Князєв повідомив, що з дозволу слідчих прийнято рішення оприлюднити фоторобот ймовірного нападника на черкаського журналіста Вадима Комарова.

Нагадаємо, Посольство США в Україні очікує ретельного розслідування нападу на черкаського журналіста Вадима Комарова. У Посольстві США висловили співчуття через смерть журналіста.

У поліції заявили, що розголосять частину матеріалів кримінальної справи щодо вбивства черкаського журналіста. Наразі у слідства три основні версії вбивства Комарова - це професійна діяльність потерпілого, раптова сварка з невстановленою особою та вбивство з корисливих мотивів.