ua en ru

Поліцейські розкрили жорстоке потрійне вбивство у Донецькій області - Аброськін

Поліцейські розкрили жорстоке потрійне вбивство у Донецькій області - Аброськін Фото: В'ячеслав Аброськін (УНІАН)

Затримані троє бійців батальйону "Донбас"

Національна поліція затримала трьох бійців батальйону "Донбас" за підозрою у скоєнні потрійного вбивства у Донецькій області у грудні минулого року. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив перший заступник Нацполиции В'ячеслав Аброськін.

"Ми встановили і затримали усіх осіб, які обґрунтовано підозрюються в скоєнні вбивства сім'ї у Великій Новосілці, яке мало місце ще 6 грудня 2017. Сьогодні в результаті проведених спеціальних заходів, які тривали останні дві доби на Київщині затримали останнього з трьох підозрюваних, який після вбивства переховувався в садовому товаристві", - написав він.

Ми встановили та затримали всіх осіб, які обґрунтовано підозрюються у скоєнні вбивства родини у Великій Новосілці, яке м...

Опубліковано Vyacheslav Abroskin 15 лютого 2018 р.

За словами Аброськіна, затримані вже дали початкові показання, в яких описали подробиці вчинення злочину. Правоохоронець наголосив, що був шокований почутим

"Їх важко назвати просто злочинцями, це покидьки. Постраждалих вбивали по-звірячому, як худобу. Поставили на коліна всіх трьох, змусили читати молитву і по черзі, на очах один одного, вбивали", - розповів поліцейський.

Він також повідомив, що за визнанням затриманих, їх "здобич" в будинку убитих становила 40 тис. гривень.

Нагадаємо, на початку грудня минулого року у Великій Новосілці Донецької області невідомі вбили сім'ю з трьох чоловік.

Зловмисники вбили 56-річного чоловіка, його 46-річну дружину та їхнього сина. Тіла загиблих зі слідами тортур виявив родич, який прийшов до них додому.