ua en ru

Держприкордонслужба констатувала наявність проблем в оформленні земельних ділянок під проект "Стіна"

Перший заступник голови Державної прикордонної служби України Павло Шишолін констатує наявність проблем у оформленні власності земельних ділянок, які необхідні для реалізації проекту облаштування українсько-російського кордону "Стіна".

Перший заступник голови Державної прикордонної служби України Павло Шишолін констатує наявність проблем у оформленні власності земельних ділянок, які необхідні для реалізації проекту облаштування українсько-російського кордону "Стіна". Про це він заявив на засіданні уряду, передає кореспондент РБК-Україна.

"Проблемним питанням, пане прем'єр-міністр, залишається питання оформлення власності земельних ділянок на будівництво та утримання інженерно-технічних споруд у прикордонній смузі",- зазначив Шишолін.

За його словами, це питання вимагає складання відповідного реєстру ділянок. Після чого повинна бути встановлена реальна ціна відшкодування цих ділянок.

"Крім цього планом передбачено внесення змін в чинну нормативну базу щодо звільнення органів Державної прикордонної служби від відшкодування втрат сільськогосподарського виробництва в разі використання відповідних земель", - додав Шишолін.