ua en ru

Під Покровськом в результаті ДТП загинула одна людина і ще четверо постраждали

Під Покровськом в результаті ДТП загинула одна людина і ще четверо постраждали Фото: місце ДТП (dn.npu.gov.ua)

Поліцейські на місці аварії виявили п'ятьох потерпілих, один з них згодом помер у лікарні

На трасі між Покровськом та Родинським (Донецька область) водій автомобіля "ВАЗ-ФОРЗА" не впорався із керуванням та з'їхав у кювет, в результаті чого загинула людина і також четверо людей постраждали. Про це повідомляє РБК-Україна, посилаючись на прес-службу поліції області.

Як відомо, автомобіль рухався з Покровська в Добропілля, водій не впорався із керуванням і з'їхав у кювет. Поліцейські на місці аварії виявили п'ятьох потерпілих: водія та чотирьох пасажирів - двох 20-річних жінок та двох чоловіків 22-х та 21-го років.

Фото: місце ДТП (dn.npu.gov.ua)

"Постраждалі були госпіталізовані. Сьогодні вранці в лікарні водій автомобіля помер. За фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами)Кримінального кодексу України", - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, в Дніпрі на проспекті Дмитра Яворницького при зіткненні з автомобілем маршрутка перекинулася на бік, у результаті чого постраждали 13 осіб. Повідомлялося, що водія автомобіля, який, за попередньою інформацією, був п'яний, доставили в лікарню з численними переломами. Наразі двоє постраждалих перебувають у реанімації у важкому стані.

Як писало РБК-Україна раніше, 29 липня в Одеській області зіткнулися два автомобілі, в результаті чого постраждали чотири людини, серед яких одна дитина.