ua en ru

Прикордонник, на якого вчинили наїзд автомобілем, помер у лікарні

Прикордонник, на якого вчинили наїзд автомобілем, помер у лікарні Фото: автомобіль, яким наїхали на прикордонника (facebook.com/oleh.slobodyan)

Прикордонник помер не приходячи до свідомості

Прикордонник Вадим Березенський, на якого вчинили наїзд автомобілем, помер у лікарні не приходячи до свідомості. Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на сторінку начальника Держприкордонслужби України Петра Цигикала у Facebook.

"Годину тому від отриманих травм в лікарні, не приходячи до свідомості помер начальник відділу прикордонної служби "Ділове" майор Вадим Березенський", - йдеться у повідомленні.

За словами Цигикала, правопорушника, який вчинив наїзд на прикордонника, затримали.

"Особа, яка вчинила цей безглуздий та вкрай жорстокий вчинок - наїзд на прикордонника, уже в поліції. Сподіваємося, що правосуддя буде суворим та справедливим", - зазначив він.

Прикордонник, на якого вчинили наїзд автомобілем, помер у лікарні

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що лікарі провели операцію прикордоннику, на якого в Закарпатській області наїхали контрабандисти.

Раніше, речник Державної прикордонної служби України Олег Слободян зазначив, що прикордонник перебував без свідомості й лікарі довгий час не могли наважитись на операцію.

Слободян додав, що наразі встановлено особу людини, який наїхав на прикордонника. Ним виявився місцевий житель, причетний до контрабанди сигарет.

Вночі 16 листопада українські та румунські прикордонники проводили спільну спецоперацію, під час якої було затримано двоє контрабандистів сигарет. На українській території тривав пошук решти причетних до оборудки осіб. Неподалік річки Тиса на ділянці відділу "Ділове" прикордонники затримали чоловіка в гідрокостюмі із великою сумою грошей. Під час обшуку інший контрабандист на автомобілі збив начальника відділу "Ділове". Унаслідок цього офіцер отримав важкі травми.