ua en ru

Погода на завтра: в Україні сніг з дощем, температура від -9 до +11

Погода на завтра: в Україні сніг з дощем, температура від -9 до +11 Фото: в Україні очікуються сніг і дощі

У Києві вдень від -7 до -9

Погода на завтра: 17 січня 2016 року на заході і в центрі України очікуються опади у вигляді снігу, на півдні і сході - сніг з дощем, температура вдень від -9 до +11. Про це повідомляє Гідрометцентр при Державній службі з надзвичайних ситуацій (ДСНС України.

У східному регіоні очікується температура від -2 до +2, у центральному від -1 до -6, у південному від -1 до +11, у західному від -4 до -9, у північному від -6 до -9.

У Києві без опадів, температура вночі від -7 до -9, вдень від -7 до -9.

Погода на завтра: в Україні сніг з дощем, температура від -9 до +11

Фото: прогноз на 17 січня

За даними Гідрометцентру, в Україні 17-18 січня внаслідок переміщення активного південного циклону на території Одеської, Миколаївської, Кіровоградської, Черкаської, Дніпропетровської, Полтавської, а 18 січня та Харківської і Сумської областей очікуються складні погодні умови: сильні снігопади, сильні хуртовини, снігові замети при швидкості вітру 17-22 м/с, місцями 25 м/с.

Погодні явища в цих областях можуть призвести до суттєвого ускладнення і повного припинення руху транспорту, порушення зв'язку та енергопостачання населених пунктів, ускладнень роботи комунальних служб.