ua en ru

Загинув шеф-кухар Facebook Джозеф Дезімоне

Шеф-кухар Facebook Джозеф Дезімоне в результаті невдалої їзди на мотоциклі потрапив у ДТП і загинув. Про це на своїй сторінці в соціальній мережі заявив глава Facebook Марк Цукерберг.

Шеф-кухар Facebook Джозеф Дезімоне (на фото) в результаті невдалої їзди на мотоциклі потрапив у ДТП і загинув. Про це на своїй сторінці в соціальній мережі заявив глава Facebook Марк Цукерберг.

"Джозеф був легендою Facebook. "Шеф Джозеф" приєднався до нас в 2008 р. і побудував нашу кулінарну команду з жменьки співробітників одного кафе, перетворивши їх на могутню команду в десятках ресторанів світового рівня. Він ніколи не приносив в жертву якість, завжди приділяв багато уваги деталям. Джозеф грав виключно важливу роль у визначенні нашої корпоративної культури", - написав Цукерберг.

Читайте також: Facebook запускає опцію "мусульманський календар"

"Окрім Facebook, Джозеф був дуже енергійною людиною. Кожні вихідні він займався волонтерськими проектами в різних ветеранських організаціях, влаштовував сніданки для пожежників і не тільки. Він дуже сильно вірив в те, що в житті потрібно більше віддавати, ніж брати", - додав глава корпорації.

Крім того, Цукерберг заявив: "Ми знайдемо найближчим часом спосіб увічнити спадщину Джозефа на Facebook. А зараз давайте пригадаємо його і разом віддамо честь хорошому другу, вірному порадникові і натхненному лідерові".