ua en ru

Підозрюваний у вбивстві охоронців "Каравану" знаходиться на території України, - Захарченко

Підозрюваний у вбивстві трьох охоронців у ТРЦ "Караван" Ярослав Мазурок знаходиться на території України. Про це журналістам перед засіданням Кабінету міністрів заявив міністр внутрішніх справ України Віталій Захарченко, передає кореспондент РБК-Україна.

"Його шукають по країні", - сказав Захарченко.

На уточнююче запитання, не чи покинув підозрюваний межі України, міністр відповів: "Цю інформацію поширюєте ви, як журналісти. Виписує собі якісь версії, і поширюєте їх. Ми працюємо згідно чинного законодавства в цілому по державі, по Україні. Якщо у нас буде інформація про те, що ця людина зникла і переїхав в іншу державу, то ми його оголошуємо через Інтерпол в міжнародний розшук ", - сказав він.

Читайте також: Підозрюваний у вбивстві охоронців в "Каравані" готувався до злочину заздалегідь, - Захарченко.

26 вересня на вул. Луговій, 12 в Києві у торговому центрі "Караван" невідомий розстріляв трьох приватних охоронців і одного поранив. Останній був прооперований і у важкому стані перебуває в лікарні. Спочатку повідомлялося, що вбивця вкрав у торговому центрі "Караван" карту флеш-пам'яті, але згодом з'ясувалося, що невідомий чоловік прихопив з собою акумулятор і один зарядний пристрій. За даним фактом слідчим відділом Оболонського райуправління столичної міліції порушено кримінальну справу за ч. 2 ст. 115 ККУ (умисне вбивство).