ua en ru

Підозрювані у зґвалтуванні дівчини в Умані відпущені на свободу, - МВС

П'ятеро підозрюваних у зґвалтуванні дівчини в місті Умані відпущені на свободу. Про це повідомляє прес-служба ГСУ Міністерства внутрішніх справ (МВС) України.

"Оскільки 30 березня закінчується строк затримання трьох підозрюваних, а також 10-ти денний строк, у який іншим двом арештованим повинно бути пред'явлене обвинувачення та у ході досудового слідства не здобуто достатніх доказів для пред'явлення зазначеним особам обвинувачення, слідчим управлінням УМВС України в Черкаській області, в провадженні якого перебуває кримінальна справа прийнято рішення про звільнення вказаних осіб", - йдеться у повідомленні прес-служби.

30 березня зазначене рішення було виконане, та затриманих звільнено з ізолятора тимчасового тримання Уманського МВ.

"Подальше розслідування кримінальної справи триває, проводяться необхідні слідчі дії та судові експертизи з метою всебічного, повного та об'єктивного дослідження обставин справи", - зазначають у ГСУ МВС.

Нагадаємо, СУ УМВС України в Черкаській області порушило кримінальну справу за фактом зґвалтування 19-річної студентки одного з навчальних закладів міста Умань. У порядку ст.115 КПК України за підозрою у вчиненні указаного злочину затримано п'ятеро молодих чоловіків, яким інкримінується стаття 152 ч.3 КК України "Зґвалтування, вчинене групою осіб", серед них - син депутата обласної ради.