ua en ru

Підозрювані у вбивстві Бузини мають незаперечне алібі, - адвокат

Підозрювані у вбивстві Бузини мають незаперечне алібі, - адвокат Фото: Андрій Медведько

У захисту є докази, що Медведько і Поліщука не було в Києві у момент вбивства Бузини

У підозрюваних у вбивстві журналіста Олеся Бузини Андрія Медведька і Дениса Поліщука є незаперечне алібі, яке можуть підтвердити свідки у суді. Про це сьогодні під час брифінгу заявив адвокат підозрюваних Сергій Войченко, передає кореспондент РБК-Україна.

"У нас письмові свідчення цих людей. У нас є неспростовні незаперечні докази, що Медведько і Поліщук 16 квітня 2015 р. в місті Києві не перебували",- заявив Войченко.

При цьому адвокати не називають прізвищ свідків, які можуть підтвердити алібі підозрюваних. За словами захисників, свідки дадуть свідчення під час суду.

"Ми не поспішали з оприлюдненням цієї інформації тому, що нам потрібно було встановити, де в цей час перебували Медведька і Поліщук територіально, нам потрібно було перевірити це алібі - ми це зробили",- зазначив Войченко.

Нагадаємо, колишній шеф-редактор видання "Сегодня" Олесь Бузина був убитий 16 квітня в Києві. Близько 13:20 двоє невідомих в масках застрелили Бузину біля його будинку, після чого втекли на автомобілі. У той же день міліція знайшла автомобіль, на якому, імовірно, пересувалися вбивці Бузини.

18 червня були затримані двоє підозрюваних у вбивстві журналіста Олеся Бузини - Андрій Медведька і Денис Поліщук.