ua en ru

Підозрюваного у вбивстві журналістки Маринової доставлять до Софії у середу

Підозрюваного у вбивстві журналістки Маринової доставлять до Софії у середу Фото: Вікторія Марінова (facebook.com)

Підозрюваного доставлять до Софії літаком з Франкфурту

Підозрюваного у вбивстві журналістки Вікторії Маринової - Северина Красимирова, після рішення суду Німеччини про екстрадицію, доставлять до Софії 17 жовтня ввечері. Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на Болгарське національне радіо.

"Підозрюваний у вбивстві Северин Красимиров буде доставлений до Софії літаком з Франкфурту у супроводі охорони. Після прибуття до болгарської столиці, у супроводі конвою, він буде відконвойований в місто Русе, де йому в присутності адвоката (державного чи приватного) буде пред'явлено обвинувачення", - йдеться у повідомленні

Як повідомляється, йому заочно пред'явлено обвинувачення, а після прибуття до Болгарії окружний суд міста Русе протягом трьох діб має обрати для нього запобіжний захід.

Нагадаємо, раніше регіональний суд міста Целле прийняв формальне рішення про екстрадицію Северина Красімірова, який перебуває під вартою.

Як писало РБК-Україна, в Болгарії вбили телеведучу, що викривала махінації з коштами ЄС. Згідно з розслідуванням, до махінацій можуть бути причетні люди з вищого керівництва держави. Пізніше стало відомо, що дівчину зґвалтували перед смертю.