ua en ru

Подаруйте собі незабутні новорічні свята в п'ятизірковому спа-готелі Maristella Club

Новий рік - значимий і довгоочікуване свято для кожного. Багато планують у цей сезон відпусток поїздки в нові або улюблені місця. Як кажуть: як Новий рік зустрінеш - так його і проведеш.

Одеса - особливе місто. Місто, яке знають у кожному куточку світу. У новорічні свята В Одесу приїжджає багато туристів. Кожен шукає чогось особливого і чарівного. Більшість гостей міста вибирають місце проживання заздалегідь. Так як в переддень Нового року практично неможливо знайти вільний комфортне місце проживання в готелі, ні в приватних апартаментах.

Maristella Club входить в число кращих готелів міста Одеси, і по праву носить статус п'яти зірок. Крім відмінного готельного сервісу і комфортних номерів, до уваги гостей Maristella Club представлені ресторан з розкішною європейською кухнею, оздоровчий комплекс зі спа-процедурами, яких більше 200 різновидів, фітнес-центр і 25-метровий басейн, сауна і турецький хаммам.

На новорічні свята гостей готелю чекає знижка - 25% на проживання, а також кожного гостя готелю - спа церемонія у подарунок.

У Maristella Club, Ви можете придбати новорічні подарунки!

Даруйте своїм рідним і близьким красиві, а головне корисні подарунки! Найкращий подарунок - це подарунковий сертифікат СПА-церемонії, які не залишать нікого байдужими! Такі сертифікати Ви можете оформити в Maristella Club на будь-яку послугу і на будь-яку суму!

Даруйте коханим приємні емоції!

Ласкаво просимо до Одеси!

Подаруйте собі незабутні новорічні свята!

І до зустрічі в Maristella Club!