ua en ru

Під Луганськом вчора загинули 4 бійця самооборони Майдану, - Парубій

В околицях Луганська 17 червня в ході проведення антитерористичної операції загинули 4 бійця самооборони Майдану.

В околицях Луганська 17 червня в ході проведення антитерористичної операції загинули 4 бійця самооборони Майдану. Про це на своїй сторінці в Facebook написав секретар Ради національної безпеки і оборони України (РНБО) Андрій Парубій.

"Протягом сьогоднішнього дня, 17 червня, - ред.) українські військові атакували російських бойовиків в околицях Луганська. Великі втрати у окупантів. Але є втрати і серед наших бійців. В бою за Україну поклали життя четверо бійців легендарного 24-го батальйону територіальної оборони "Айдар", сформованого з бійців Самооборони Майдану. Багато місяців вони захищали Україну на барикадах Майдану, а потім пішли на далекі барикади звільнити українські землі від кремлівських загарбників", - написав він.

Зазначимо, вчора представник інформаційного центру Ради національної безпеки і оборони України Володимир Чеповий заявив, що сили антитерористичної операції (АТО) 16 червня на сході України знищили 80 бойовиків.

"Сили АТО завдали удару по базі терористів в селищі Олександрівка. На ній знаходилося більше 200 бойовиків з важким озброєнням і технікою і озброєнням. В цілому за минулу добу було знищено більше 80 бойовиків. Сило АТО 16 червня зачистили також село Металіст біля Луганська", - сказав Чеповий.

Нагадаємо, українські військові з квітня 2014 р. проводять антитерористичну операцію в Луганській і Донецькій областях.