ua en ru

Під Дебальцеве загинув начальник ВВБ на Львівській залізниці

В районі Дебальцеве Донецької обл. при вибуху загинув начальник відділу внутрішньої безпеки на Львівській залізниці Дмитро Терновий. Про це йдеться в повідомленні прес-служби Міністерства внутрішніх справ України.

"З третьої спроби бійці батальйону спеціального призначення МВС "Львів" зуміли вивезти поранених під селом Логвиново Донецької області начальника ГУМВС України у Львівській області Дмитра Загарию і командира батальйону спеціального призначення МВС "Львів" Ігоря Вольського. При вибуху загинув начальник ВВБ на Львівській залізниці Дмитро Терновий", - зазначили в МВС.

Як повідомляється, 10 лютого близько 15:00 під селом Логвиново Донецької області потрапила в засідку група офіцерів МВС на чолі з Загарією і Вольським.

"Починаючи з 15:30, бійці спецбатальйону "Львів" та підрозділ Нацгвардії провели три бойових рейду для порятунку товаришів. Два перших рейду не дали результату. З третьої спроби група з 8 бійців батальйону МВС особливого призначення "Львів" на чолі з командиром роти за підтримки ЗСУ деблокували офіцерів", - йдеться в повідомленні.

В даний час поранені евакуйовані із зони АТО.

Нагадаємо, народний депутат, командир батальйону "Донбас" Семен Семенченко повідомляв, що бойовики заблокували і замінували дві траси під Дебальцеве.

Відзначимо, за даними штабу АТО, 10 лютого бойовики двічі обстріляли Дебальцеве з "Градів".