ua en ru

За останніми даними, в результаті пожежі в психіатричній клініці в Московській області загинули 36 людей, 3 - вдалося врятуватися

За останніми даними, в результаті пожежі в психіатричній клініці N14 Дмитрівського району Московської області загинули 36 людей, двом пацієнтам та медсестрі вдалося врятуватися. Про це повідомляє МНС Росії.

За інформацією МНС, у момент пожежі в клініці перебувала 41 людина.

Двом пацієнтам та одній медсестрі вдалося врятуватися. Це пацієнти Дмитро Іванович Гладких 1987 року народження і Діана Володимирівна Куликова 1975 року народження,, а також медсестра Вікторія Вікторівна Волкова 1986 року народження.

За останніми даними, в результаті пожежі загинули 36 людей. Рятувальники витягли з-під завалів на місці пожежі в психіатричній лікарні в Підмосков'ї 36 тел.

Встановлено, що 7 людей загинули від чадного газу, решта - від безпосереднього впливу вогню.

Осередком загоряння виявився диван в кімнаті відпочинку. Пацієнт, що вижив сказав слідчим, що пожежу міг влаштувати нещодавно поміщений в лікарню наркозалежний пацієнт, який через "ломку", незважаючи на заборони персоналу, курив ночами в приміщенні лікарні.

Перевіряється, чи перебували хворі під дією сильнодіючих препаратів, допитується черговий лікар, який під час пожежі знаходився в сусідньому корпусі лікарні. Відбувається виїмка посадових інструкцій персоналу, відповідно до яких вони повинні діяти в екстрених ситуаціях, в тому числі у разі пожежі. Після цього буде дана правова оцінка діям персонал.

Читайте також: У Московській області згоріла психіатрична лікарня, загинули близько 40 осіб.