ua en ru

За фактом побиття активістів "Дорожнього контролю" в Донецькій обл. буде проведено об'єктивне розслідування, - МВС

Перший заступник міністра внутрішніх справ України Віктор Дубовик прибув до Донецької області з робочою поїздкою з приводу кримінальних правопорушень, здійснений щодо активістів громадського руху "Дорожній контроль" Олега Богданова і Федора Добріціна. Про це повідомляє прес-служба МВС.

"Міністр внутрішніх справ стурбований ситуацією навколо заподіяння тілесних ушкоджень активістам" Дорожнього контролю "в Донецьку і в Маріуполі. Я сьогодні особисто зустрівся з потерпілими. Вони висловили припущення про те, що співробітники міліції можуть мати відношення до даного інциденту. Я запевняю, що буде проведено об'єктивне розслідування, і всі винні будуть притягнуті до відповідальності, ким би вони не опинилися", - заявив Дубовик.

У зустрічі першого заступника міністра з потерпілим Добріціним в Маріуполі брали участь і інші активісти "Дорожнього контролю".

Щоб виключити конфліктні ситуації між громадськими діячами і міліцією, заступник міністра доручив начальнику Маріупольського міськуправління Олександру Бугаю організувати зустріч представників "Дорожнього контролю" і співробітників Державтоінспекції міста, в ході якої сторони змогли б обговорити проблемні питання співпраці та нагадати одне одному про свої права та обов'язки.

Нагадаємо, журналіст газети "Дорожній контроль" Олег Богданов був побитий 21 липня у Донецьку двома невідомими спортивної зовнішності.