ua en ru

У Первомайську п'яний командир бойовиків влаштував стрілянину, є поранені, - розвідка

У Первомайську п'яний командир бойовиків влаштував стрілянину, є поранені, - розвідка Фото: бойовики на Донбасі

У результаті стрілянини поранено двоє мирних жителів

У місті Первомайськ (Луганська область) п'яний командир одного з полків бойовиків влаштував хаотичну стрільбу, в результаті чого поранено двоє мирних жителів. Про це повідомляє Головне управління розвідки Міністерства оборони України Facebook.

"Командир 6 окремого мотострілецького полку (Кадіївка) 2 АК після вживання спиртних напоїв з підлеглими влаштував безладну стрілянину у населеному пункті Первомайськ. У результаті стрілянини поранено двоє цивільних осіб", - йдеться в повідомленні.

Повідомляється, що для виправдання протиправних дій російських офіцерів командування корпусу поширила недостовірну інформацію про обстріл міста підрозділами сил антитерористичної операції.

Обстановка на тимчасово окупованих теріторіях Донецької та Луганської областей станом на 12 квітня У з'єднання об'єднаннях і част...

Опубліковано Головне управління розвідки Міністерства оборони України 11 квітня 2017 р.

Нагадаємо, раніше розвідка повідомляла, що на Донбасі бойовики в стані алкогольного сп'яніння жорстоко побили мирних жителів в нічному розважальному закладі у населеному пункті Крещатицкое, один чоловік помер, більше десяти осіб травмовано.