ua en ru

Перестрілка в Княжичах: через трагедію Аваков перерве візит до Канади

Перестрілка в Княжичах: через трагедію Аваков перерве візит до Канади Фото: Арсен Аваков перерве закордонний візит через перестрілку в Княжичах

у зв'язку з перестрілкою в Княжичах Аваков невдовзі повернеться в Україну

Міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков у зв'язку з перестрілкою в Княжичах (Київська область), де загинули 5 поліцейських, перерве робочий візит до Канади. Про це на своїй сторінці у Facebook написав речник МВС Артем Шевченко.

"Міністр Арсен Аваков повернеться невдовзі в Україну, перервавши офіційний закордонний візит. Подробиці трагедії так само як і деталі про непересічну злочинну банду та їхні міцні зв`язки у силових структурах - згодом. Давайте попрацюють слідчі", - написав він.

Крім того, Шевченко додав, що позицію Нацполіції по перестрілці в Княжичах висловив на зустрічі з президентом України Петром Порошенко т. в. о. глави Нацполіції Вадим Троян.

"Концентрована позиція Національної поліції України по трагічним подіям у Княжичах висловлена Вадимом Трояном на зустрічі у президента", - йдеться у повідомленні.

Концентрована позиція Національна поліція України по трагічим подіям у Княжичах висловлена Вадим Троян (Vadim Troyan) на...

Опубліковано Artem Shevchenko 5 грудня 2016 р.

Як повідомляє прес-служба МВС, призначені зустрічі в Канаді - дуже важливі з точки зору програми партнерства з урядом Канади для підтримки сектору безпеки в Україні у 2017 році.

"Проте, після зустрічі з міністром міжнародної торгівлі Канади Христею Фріленд і міністром громадської безпеки Ральфом Гудейлом, я скасовую інші зустрічі та повертаюсь до України", - повідомив Аваков.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що на базі Броварської прокуратури створено оперативний штаб з розслідування перестрілки в Княжичах.