ua en ru

Пенітенціарії спростовують втечу вбивці Щербаня

Державна пенітенціарна служба України спростовує втечу вбивці Євгена Щербаня Вадима Болотських.

Державна пенітенціарна служба України спростовує втечу вбивці Євгена Щербаня Вадима Болотських. Про це йдеться в повідомленні прес-служби ДПтСУ.

"У засобах масової інформації поширюється інформація про звільнення сепаратистами з Слов'яносербській виправній колонії (№60) громадянина Росії Вадима Болотських, засудженого до довічного покарання за організацію і виконання замовних вбивств Євгена Щербаня та Ахатя Брагіна. Державна пенітенціарна служба України офіційно повідомляє, що зазначена інформація не відповідає дійсності: засуджений Ст. Болотських територію Слов'яносербської виправної колонії (№60) не покидав і в даний час відбуває покарання в цій установі", - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, Вадим Болотських зізнався в тому, що особисто вбив Євгена Щербаня восени 1996 року в аеропорту Донецька. Йому інкримінували організацію вбивства Євгена Щербаня, а також організацію вибуху на стадіоні "Шахтар" восени 1995 року, коли загинув президент футбольного клубу "Шахтар" Ахать Брагін (Алік Грек).