ua en ru

ПАТ "Запоріжгаз" в ході підготовки до зимового сезону перевірило 400 тис. об'єктів житлофонду

ПАТ "Запоріжгаз" в ході підготовки до зимового сезону перевірило 400 тис. об'єктів житлофонду ПАТ "Запоріжгаз" в ході підготовки до зимового сезону перевірило 400 тис. об'єктів житлофонду

Газовики перевірили технічний стан понад 7 тис. км підземних і надземних газопроводів, технічний огляд, регулювання обладнання, поточний ремонт цих споруд, в також планово-технічне обслуговування більш ніж 400 тис. газових приладів в житловому фонді Запорізької області, повідомляє прес-служба "Запоріжгазу".

"Ми повністю підготували наші мережі до роботи в осінньо-зимовий період, незважаючи на те, що на сьогоднішній день частка в тарифі фінансування таких робіт дуже незначна. А застаріле обладнання потребує постійних ремонтів. Але ми впроваджуємо сучасні технології, які дозволяють оперативно реагувати на виникнення аварійних ситуацій. Так, на 45 газорозподільних пунктах встановлено телеметрію, яка дає можливість дистанційно контролювати технічний стан обладнання", - зазначає технічний директор ПАТ "Запоріжгаз" Сергій Бачурін.

Щодня фахівці з експлуатації та ремонту газового устаткування проводять планове технічне обслуговування внутрішньобудинкових систем газопостачання. Так, на сьогоднішній день вже перевірено понад 50 тисяч газифікованих об'єктів.