ua en ru

На Великдень мешканці окупованого Донбасу побили російських військових, - розвідка

На Великдень мешканці окупованого Донбасу побили російських військових, - розвідка Фото: військові РФ на Донбасі (twitter.com-askai707)

Побитих російських військових госпіталізовано, двоє з них перебувають у важкому стані

На Великдень, 8 квітня 2018 року, мешканці окупованого Донбасу побили російських військових. Про це з посиланням на інформацію української розвідки повідомив на брифінгу спікер Міністерства оборони України Дмитро Гуцуляк.

Так, за інформацією розвідки, на окупованому Донбасі зросла кількість правопорушень, скоєних російськими військовими у громадських місцях, що призвело до чисельних конфліктних сутичок з місцевими мешканцями.

"8 квітня громадяни побили російських військовослужбовців 9 окремого штурмового мотострілецького полку морської піхоти (Новоазовськ) 1 АК. Побитих російських військових госпіталізовано, двоє з них перебувають у важкому стані", - повідомив Гуцуляк.

Крім того, за даними розвідки у підрозділах російських військ на Донбасі спостерігається масове самовільне залишення особовим складом місць несення служби, у тому числі зі зброєю.

Нагадаємо, раніше українська розвідка повідомляла про активізацію діяльності Федеральної служби безпеки на окупованому Російською Федерацією Донбасі.