ua en ru

Парубій заявив про необхідність безперервної роботи ВР для прийняття судової та пенсійної реформ

Парубій заявив про необхідність безперервної роботи ВР для прийняття судової та пенсійної реформ Фото: Андрій Парубій (rada.gov.ua)

Спікер закрив засідання парламенту

Спікер Верховної Ради України Андрій Парубій заявив про необхідність безперервної роботи Ради для прийняття судової та пенсійної реформ, передає кореспондент РБК-Україна.

"Я хочу сказати, що ми за 2 дні пройшли тільки трошки більше половини правок. Ми повинні до першого жовтня розглянути пенсійну реформу, тому колеги завтра я буду знову ж таки пропонувати, щоб ми працювали без перерв, щоб ми працювали до вичерпання порядку денного сесії. І в мене є велике прохання і заклик до комітету сьогодні провести максимально системну роботу на комітеті, щоб завтра ми мали менше правок на розгляд, щоб ми багато конфліктних питань зняти… Ранкове засідання Верховної Ради України оголошую закритим", - сказав голова Ради.

Слід зазначити, що в ході сьогоднішнього пленарного засідання парламентарі розглянули 2361 поправку до судової реформи.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Парубій веде переговори з народними депутатами щодо того, щоб розглянути на пленарному засіданні лише найбільш значущі поправки до кодексів щодо судової реформи.