ua en ru

Парубій закрив засідання Ради

Парубій закрив засідання Ради Фото: Парубій закрив вечірнє засідання ВР

Парубій провів ще одне голосування щодо пленарних засідань ВР 29 листопада – 2 грудня

Спікер Верховної Ради України Андрій Парубій закрив вечірнє пленарне засідання парламенту, передає кореспондент РБК-Україна.

"Вечірнє засідання Верховної Ради України я оголошую закритим. І завтра о 10:00 ми продовжимо нашу роботу", - зазначив голова ВР.

Звертаючись до міністра інфраструктури Володимира Омеляна, Парубій зазначив, що законопроекти з питань транспорту та дорожнього будівництва, які нардепи не встигли розглянути сьогодні, будуть розглянуті на наступному пленарному тижні.

"Пане міністр, ми наступного пленарного тижня продовжимо розгляд ваших законопроектів. Я думаю, буквально в вівторок до обіду", - підкреслив спікер.

Зазначимо, що перед закриттям Парубій провів ще одне голосування щодо проведення пленарних засідань ВР 29 листопада – 2 грудня, однак нардепи втретє не підтримали його пропозицію.

Нагадаємо, Верховна Рада України прийняла за основу законопроект №4121 щодо запровадження автоматизованої системи обліку оплати проїзду в міському пасажирському транспорті. За документ проголосували 227 нардепів.