ua en ru

Парубій закрив засідання Ради

Парубій закрив засідання Ради Фото: Андрій Парубій

Сьогодні відбудуться парламентські слухання щодо реформи освіти

Віце-спікер Верховної Ради України Андрій Парубій закрив ранкове засідання парламенту, передає кореспондент РБК-Україна.

"Я ранкове засідання Верховної Ради України оголошую закритим. Завтра ми продовжимо роботу о 10:00. Прошу всіх дисципліновано завтра о 10:00 бути на робочому місті. Дякую і успішної роботи в комітетах", - сказав замголови ВРУ, нагадавши, що робота в комітетах розпочнеться о 16:00.

Крім того, Парубій зазначив, що сьогодні о 15:00 у сесійній залі ВРУ відбудуться парламентські слухання на тему "Правове забезпечення реформи освіти в Україні". "Прошу усіх зацікавлених взяти участь в парламентських слуханнях", - закликав віце-спікер.

Нагадаємо, Верховна Рада України пропонує виключити можливість призначення такого виду покарання, як довічне позбавлення волі, жінкам, що вчинили кримінальне правопорушення. Відповідний проект закону №2254а "Про внесення змін до деяких законодавчих актів України (щодо гуманізації кримінальної відповідальності жінок)" підтримали за основу у першому читанні 228 нардепів.