ua en ru

Парубій: законопроекту про вибори на Донбасі у ВР немає

Парубій: законопроекту про вибори на Донбасі у ВР немає Фото: Парубій заявив, що законопроекту про вибори на Донбасі у ВР немає

Проект такого закону напрацьовується в політичних групах Мінського процесу

Голова Верховної Ради Андрій Парубій повідомив, що законопроекту про місцеві вибори на Донбасі у Верховній Раді України немає. Про це він заявив в ефірі "5 каналу".

"Відомо, що проект такого закону напрацьовується в політичних групах Мінського процесу, відомо, що там напрацьовуються певні рекомендації по цьому законопроекту. Але у Верховній Раді України його як проекту закону ще немає. Коли і як він може з'явитися - це питання того, яким чином пройде дискусія в парламенті", - заявив Парубій.

Він зазначив, що під час останньої розмови з вікторією Нуланд вони домовилися про те, що в парламенті буде створена робоча група, яка залучить представників усіх фракцій для обговорення цієї тематики в цілому.

Зазначимо, Кучма заявив, що проведення виборів на окупованому Донбасі неможливо без повернення повного контролю над кордоном України.

Нагадаємо, Франк-Вальтер Штайнмайер повідомив, що наступна зустріч міністрів закордонних справ у "нормандському форматі" відбудеться 11 травня в Берліні.