ua en ru

Парубій вирішив призупинити членство в "Батьківщині"

Секретар Ради національної безпеки і оборони Андрій Парубій написав заяву про призупинення повноважень члена партії "Батьківщина".

Секретар Ради національної безпеки і оборони Андрій Парубій написав заяву про призупинення повноважень члена партії "Батьківщина". Про це РБК-Україна заявив народний депутат від фракції "Батьківщина" Володимир Яворівський.

"Парубій написав заяву про призупинення членства в "Батьківщині". Це логічно. Адже він секретар РНБО, тому на час виконання ним обов'язків на такому високому посту, щоб не було спекуляцій на нашу адресу, він написав таку заяву. Це ж зробив Арсеній Яценюк", - заявив Яворівський.

Депутат нагадав, що вчора заяву про вихід з партії написав Микола Томенко.

"За моєю інформацією, Микола Томенко вийшов із партії, оскільки він планує балотуватися в мери Києва. Щоб зняти можливість критики, мовляв, як же так, адже від "Батьківщини" балотується інша людина, Томенко написав таку заяву. Так, вихід Томенко - це втрата , адже він однозначно був одним з лідерів", - зазначив Яворівський.

На уточнююче запитання про те, чи є тим іншою людиною, яка стане кандидатом у мери Києва від "Батьківщини", нинішній глава КМДА Володимир Бондаренко, він відповів ухильно.

"Я не можу говорити. Але скажу , що ви правильно мислите, у правильному напрямку", - заявив нардеп.