ua en ru

Парубій розповів про найближчі плани Ради

Парубій розповів про найближчі плани Ради Фото: Андрій Парубій (rada.gov.ua)

Серед планів ВР - продовження реформи децентралізації, оборонного та безпекового секторів

У планах Верховної Ради є продовження реформи децентралізації, оборонного і безпекового секторів, а також банківського і фінансового сектору. Про це сьогодні на пленарному засіданні VI сесії ПА Євронест заявив голова парламенту Андрій Парубій, передає кореспондент РБК-Україна.

"У наших планах є продовження реформи децентралізації, оборонного та безпекового секторів, - адже наша країна перебуває у стані війни, - банківського і фінансового сектору, державних закупівель, впровадження прозорого ринку енергетики, запровадження прозорої системи фінансування політичних партій з державного бюджету - це крок який був нами здійснений і вже сьогодні ми бачимо його результат", - заявив Парубій.

Голова ВР зазначив, що Європейському союзу (ЄС) та державам-партнерам в останні роки доводиться працювати у складних геополітичних умовах. За словами Парубія, зараз перед Україною та ЄС стоять спільні виклики і загрози, які вимагають солідарної відповіді.

Нагадаємо, 19 жовтня Верховна Рада України провалила перший етап виборчої реформи, а саме законопроекти №1068, №1068-1 і №1068-2.