ua en ru

Парубій пропонує не проводити в середу пленарне засідання

Парубій пропонує не проводити в середу пленарне засідання Фото: Парубій пропонує скасувати пленарне засідання Ради в середу

Спікер пропонує нардепам працювати в комітетах

Спікер Верховної Ради України Андрій Парубій пропонує парламентарям відмовитися від проведення ранкового пленарного засідання парламенту в середу, 7 вересня 2016 року, передає "112 Україна".

"Я завтра буду пропонувати постанову, щоб в середу зробити повний день в комітетах, без півдня пленарного. Якщо буде загальна згода, ми за це проголосуємо, якщо не буде згоди - не проголосуємо. Я б хотів, щоб це питання обговорили заздалегідь, щоб завтра голови фракцій, голови комітетів дали мені сигнал: готове чи ні", - зазначив спікер.

Він пропонує присвятити середу роботу нардепів в комітетах.

"Багато голів комітетів звернулися з проханням, щоб у середу дати більше часу на роботу комітетів ... Крім того, багато депутатів їдуть в Криницю (в польському місті Криниця-Здруй відбудеться економічний форум, - ред.), де головні панелі будуть відбуватися в середу ", - пояснив голова Ради.

Нагадаємо, глава фракції "Народний фронт" Максим Бурбак анонсував нараду у спікера Верховної Ради України Андрія Парубія, де обговорять законопроект про спецконфіскації.