ua en ru

Парубій підписав закон про гастрольні заходи з участю громадян РФ

Парубій підписав закон про гастрольні заходи з участю громадян РФ Фото: Андрій Парубій (rada.gov.ua)

Голова ВР підписав закон щодо організації гастролей за участю громадян країни-агресора

Голова Верховної Ради України (ВР) Андрій Парубій підписав закон про гастрольні заходи за участю громадян Російської Федерації (РФ). Про це повідомляє прес-служба ВР.

Так, Парубій підписав закон про внесення змін до закону України "Про гастрольні заходи в Україні" (щодо особливостей організації та проведення гастрольних заходів в Україні з участю громадян країни-агресора) № 6682.

Відзначимо, статтею 4 закону вводяться особливості організації та проведення гастрольних заходів, учасниками яких є громадяни держави-агресора.

Організатор гастрольного заходу має право укласти договір з відповідним гастролером тільки в тому випадку, якщо отримає від Служби безпеки України, у відповідь на свій попередній запит, інформацію про відсутність законних підстав для недопущення громадянина держави-агресора до участі у зазначеному гастрольному заході.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що ВР прийняла за основу і в цілому законопроект №6682 про особливості організації та проведення гастрольних заходів в Україні з участю громадян країни-агресора. Закон з третього разу підтримали 232 нардепа (спочатку 206 і 225 парламентаріїв).