ua en ru

Парубій оголосив про виключення Гопко та ще 4 нардепів із "Самопомочі"

Парубій оголосив про виключення Гопко та ще 4 нардепів із "Самопомочі" Фото: Ганна Гопко

Відповідне рішення було оголошено сьогодні на засіданні Ради

Перший заступник голови Верховної Ради України Андрій Парубій оголосив про виключення Ганни Гопко та ще 4 депутатів зі складу депутатської фракції політичної партії "Самопоміч". Відповідне рішення було оголошено сьогодні, 2 вересня, в ході засідання Ради, передає кореспондент РБК-Україна.

"Згідно з протоколом засідання депутатської фракції "Самопоміч" від 31 серпня 2015 року, повідомляю про виключення зі складу депутатської фракції політичної партії "Самопоміч" народних депутатів Гопко Ганни Миколаївни, Єднака Остапа Володимировича, Кишкаря Павла Миколайовича, Кривенка Віктора Миколайовича, Пташник Вікторії Юріївни. Підпис Березюка",- заявив Парубій.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що з парламентської фракції "Самопоміч" виключені п'ятеро нардепів, які проголосували за зміни в Конституцію в частині децентралізації.

Також зазначалось, що народні депутати України, які були виключені сьогодні з фракції "Сапомомич" за голосування щодо змін до Конституції, можу створити у Верховній Раді свою групу.

Разом з тим, фракція "Самопоміч" відкличе п'ятьох виключених з фракції нардепів з парламентських комітетів.