ua en ru

Парубій назвав "підлістю" прогули нардепами засідань Ради

Парубій назвав "підлістю" прогули нардепами засідань Ради Фото: Андрій Парубій

Разом з тим спікер назвав цей пленарний тиждень результативним

Спікер Верховної Ради України Андрій Парубій назвав "підлістю" прогули нардепами засідань парламенту. Про це повідомляє прес-служба Ради.

Так, за його словами, певні парламентарі не сумлінно ставляться до своїх обов’язків.

"Я висловився з трибуни Верховної Ради, що відсутність депутата на робочому місці - це підло, і це є зневага до наших бійців, які на фронті захищають нашу країну", - підкреслив голова ВР.

Разом з тим, Парубій вважає, що "не можна узагальнювати, тому що у Верховній Раді більшість народних депутатів є дуже активними, дієвими, працездатними".

На думку голови Ради, цей пленарний тиждень був результативним.

"Попри те, що була непроста атмосфера; попри те, що були дискусії, і довелось закликати депутатів до зали, тим не менше, цього тижня, як і у попередні тижні, була активна, результативна і системна робота Верховної Ради", - наголосив спікер.

Нагадаємо, як повідомлялося у грудні 2016 року, рейтинг прогульників голосувань в Раді очолили позафракційні депутати Андрій Білецький та Дмитро Ярош, які взяли участь тільки в 1% і 3% голосувань відповідно. Народний обранець Сергій Клюєв замкнув "трійку лідерів" - він був присутній на 3,2% голосувань.