ua en ru

Парубій розраховує на зміну позиції противників УА України з ЄС в Нідерландах

Парубій розраховує на зміну позиції противників УА України з ЄС в Нідерландах Фото: Андрій Парубій прокоментував можливу відмову Нідерландів підписувати УА України з ЄС

Спікер Ради провів зустріч з президентом Верхньої палати парламенту Нідерландів Анке Брукерс-Кноль

Спікер Верховної Ради України Андрій Парубій сподівається на зміну позиції противників Угоди про асоціацію між Україною та Європейським союзом у Нідерландах. Про це він заявив за підсумками зустрічі з президентом Верхньої палати парламенту Нідерландів Анке Брукерс-Кноль, передає кореспондент РБК-Україна.

"Я переконаний, що після відвідин України, після кращого розуміння наших сьогоднішніх реалій та великого прагнення українців до вільного світу навіть позиція скептиків буде змінена на користь України", - заявив Парубій.


Він також зазначив, що візит президента сенату парламенту Нідерландів до України відбувся вперше за всю історію двосторонніх відносин між країнами. За словами Парубія, на зустрічі з Брукерс-Кноль обговорювалися питання співпраці між Україною та Нідерландами, розслідування катастрофи літака MH-17, а також механізми вирішення питання угоди про асоціацію між Україною та ЄС.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Нідерланди можуть не підписати УА України з ЄС.