ua en ru

Парубій перебуватиме з візитом у Грузії 25-27 травня

Парубій перебуватиме з візитом у Грузії 25-27 травня Фото: Андрiй Парубiй (УНІАН)

Спікер Ради візьме участь в урочистій церемонії, присвяченій 100 -річчю першої демократичної республіки Грузії

Голова Верховної ради України Андрій Парубій 25-27 травня перебуватиме з візитом у Грузії, де візьме участь в урочистій церемонії, присвяченій 100 -річчю першої демократичної республіки Грузії. Про це повідомляє прес-служба Апарату ВР.

"Голова Верховної ради України А. Парубій 25-27 травня перебуватиме з візитом у Грузії, де візьме участь в урочистій церемонії, присвяченій 100 -річчю першої демократичної республіки Грузії. Передбачається участь голови Верховної ради України у круглому столі "Співпраця задля процвітання - стратегія наступного століття". По закінченню планується спілкування голови Верховної ради України з представниками ЗМІ", - зазначається у повідомленні.

Крім того, у рамках візиту до Тбілісі Парубій покладе квіти до пам’ятника Тарасу Шевченку.

Нагадаємо, раніше спікер парламенту заявив, що не зможе виступити в якості свідка під час судового засідання у справі колишнього глави фракції Партії регіонів Олександра Єфремова, який буде проходити в Старобільську Луганської області 31 травня, оскільки у нього заплановані зарубіжні візити, зокрема, візит до Грузії 25 травня.