ua en ru

Парубій 2-4 травня здійснить робочий візит до Литви

Парубій 2-4 травня здійснить робочий візит до Литви Фото: Андрій Парубій (rada.gov.ua)

У ході візиту очільник українського парламенту візьме участь в урочистому засіданні Сеймасу Литви

Спікер Верховної ради України Андрій Парубій 2-4 травня здійснить робочий візит до Литви. Про це повідомляє прес-служба парламенту.

"2-4 травня Голова Верховної Ради України А.В.Парубій здійснить візит до Литовської Республіки для участі в урочистих заходах з нагоди відзначення 227-ї річниці підписання Конституції 3 травня 1791 року", - сказано у повідомленні.

Так, у ході візиту очільник українського парламенту візьме участь в урочистому засіданні Сеймасу Литовської Республіки.

"По завершенню урочистого засідання відбудеться спільна прес-конференція спікера Сеймаса Литовської Республіки Віктораса Пранцкєтіса, голови Верховної ради України Андрія Парубія, віце-маршалека Сейму Республіки Польща Беати Мазурек та керівника депутатської групи Сеймаса Литовської Республіки Андрюса Кубілюса", - зазначили у прес-службі.

Крім того, Парубій на чолі делегації візьме участь у церемонії підняття державних прапорів Литви, Польщі та України на площі Незалежності.

Нагадаємо, євродепутат від Литви Пятрас Ауштрявічюс раніше заявив, що Європейський парламент сподівався побачити в Україні більше позитивних прикладів прогресу реформ.