ua en ru

Партія регіонів зібрала 173 підписи під проектом постанови про відставку Кабміну України, - О.Єфремов.

Партія регіонів зібрала 173 підписи під проектом постанови про відставку Кабміну України. Про це журналістам заявив перший заступник голови фракції ПР Олександр Єфремов, передає кореспондент РБК-Україна. "173 підписи для відставки уряду вже зібрано (при необхідних 150 підписах), і тепер ми продовжуємо працювати над тим, щоб одержати 226 голосів в сесійному залі. Як тільки ми їх знайдемо, відразу буде зареєстровано ухвалу про відставку уряду", - повідомив О.Єфремов.

Також він не виключає, що вже наступного пленарного тижня такі 226 голосів за відставку Кабміну України будуть.

Нагадаємо, 18 листопада позафракційний депутат ВР Тарас Чорновіл заявив, що, Партія регіонів скоріш за все, затягуватиме питання оголошення недовіри уряду. За його словами, ініціатива про реєстрацію відповідної постанови виходила виключно від лідера Партії регіонів Віктора Януковича "і не була ініціативою від штабу".

Раніше, 17 листопада ц.р. В.Янукович заявив журналістам, що до кінця дня Партія регіонів зареєструє у Верховній Раді проект постанови про відставку діючого Кабінету міністрів у зв'язку з невиконанням закону про підвищення соціальних стандартів.