ua en ru

Партія регіонів розгляне кандидатури І.Васюника і Ю.Павленка на міністерські посади, якщо їх запропонує "Наша Україна", - Б.Колесніков.

Партія регіонів розгляне кандидатури Івана Васюника і Юрія Павленка на міністерські посади, якщо їх запропонує "Наша Україна". Про це журналістам заявив заступник глави фракції Партії регіонів Борис Колесніков, передає кореспондент РБК-Україна.

Він відзначив :"Так як Ю.Павленко займається Олімпійськими іграми і, враховуючи кількість медалей України на Олімпіаді у Ванкувері, це питання. Те ж стосується і реконструкції НСК "Олімпійський". Це єдиний наш об'єкт, все інше можна побудувати".

Б.Колесніков відзначив, що І.Васюник і Ю.Павленко пройшли в уряд за квотою "Нашої України" і "якщо "Наша Україна" запропонує їх кандидатури, ми їх обговорюватимемо".

Відповідаючи на питання, чи залишиться на своїй посаді керівник оргкомітету з підготовки України до Єво-2012 Маркіян Лубківський, Б.Колесніков відзначив, що це не залежить від коаліції. Він також підкреслив, що президентство Віктора Януковича "дуже ефективно вплине на підготовку України до Євро-2012 і всі об'єкти будуть готові".