ua en ru

Партія регіонів не зможе відправити у відставку міністра праці та соціальної політики Л.Денісову, - нардеп від БЮТ.

Партія регіонів не зможе відправити у відставку міністра праці та соціальної політики Людмилу Денісову. Про це в кулуарах Верховної Ради заявив народний депутат від БЮТ Сергій Соболєв, передає кореспондент РБК-Україна. "Те, що Партія регіонів намагається звільнити міністра праці та соціальної політики - це не більше, чим черговий політичний піар. Ми впевнені, що голосів у них не вистачить. ПР вже таким чином знімала Князевича (міністра охорони здоров'я) та інших міністрів та в цілому Кабмін, але в них нічого не вийшло. Просто Партія регіонів разом із Президентом у парламенті намагається приховати свої прорахунки", - сказав він.

При цьому він запевнив, що Л.Денісова повністю виконує закон про підвищення соціальних стандартів. "У тому вигляді, за який проголосувала ПР з пропозиціями Президента, де чітко сказано, що треба доплатити 29 грн 6 млн пенсіонерів, які і так вже отримали доплату 28 грн 40 коп. грн до пенсій. Тобто, залишилося доплатити аж 60 коп.", - сказав він.

Нагадаємо, сьогодні народний депутат від Партії регіонів, голова підкомітету з питань державного соціального страхування, розвитку соціального партнерства та діяльності об'єднань громадян сторін соціального партнерства Комітету Верховної Ради України з питань соціальної політики та праці Михайло Папієв заявив, що зареєстрував у парламенті проект постанови про зняття із посади міністра праці та соцполітики Людмили Денісової. На офіційному веб-сайті ВР поки немає цього проекту постанови.