ua en ru

Партія регіонів та ВО "Свобода" створили більшість в Тернопільській облраді - Ю.Чижмарь.

Голова Тернопільської ОДА Юрій Чижмарь висловив думку, що ВО "Свобода" та Партія регіонів створили у представницькому органі краю ситуативну більшість, повідомляє прес-служба Тернопілької ОДА. Таку заяву, він зробив коментуючи висловлення йому недовіри Тернопільською обласною радою. "Рішення фракцій ВО "Свобода" та Партії регіонів в облраді про висловлення недовіри голові облдержадміністрації продемонструвало, що співпраця між цими політичними силами стала явною. Такий альянс змушує задуматися про істинне обличчя політиків, які назовні демонструють ідеологічну непримиренність, а потайки, прикриваючись, як ширмою, таємним голосуванням, реалізовують спільні проекти", - сказав Ю.Чижмарь.

Також він зазначив, що дії ОДА щодо розв'язання проблеми утилізації твердих побутових відходів, були послідовними та прозорими.

Нагадаємо, 26 листопада під час сесії Тернопільської обласної ради депутати висловили недовіру голові Тернопільської обласної державної адміністрації Ю.Чижмарю. "У зв'язку з грубим ігноруванням вимог законодавства та невиконанням рішення Тернопільської обласної ради від 20 серпня 2009 р. №709 "Про ситуацію, що склалася з вивезенням твердих побутових відходів у м. Тернополі" висловити недовіру голові Тернопільської обласної державної адміністрації Юрію Чижмарю", - йдеться у рішенні.