ua en ru

Поромне сполучення "Крим-Кавказ" працює в штатному режимі, - Роскордон

Поромне сполучення "Крим-Кавказ", що зв'язує Росію і Україну, працює в штатному режимі.

Поромне сполучення "Крим-Кавказ", що зв'язує Росію і Україну, працює в штатному режимі. Про це повідомляє Федеральне агентство з облаштування державного кордону (Роскордон) РФ.

Як повідомлялося, 27 лютого 2014 р. сполучення між портом Крим і портом Кавказ було призупинено "до особливого розпорядження".

Сьогодні пороми, що виконують перевезення пасажирів, транспортних засобів, вантажів, товарів і тварин через Керченську протоку, знову здійснюють свою роботу. Морський пункт пропуску Кавказ, що зв'язує Росію і Україну, працює в штатному режимі, підкреслили у відомстві.

Як наголошується в повідомленні, на цьому тижні з російської сторони був додатково запущений новий пором "Микола Аксенеко", місткість якого перевищує поромну переправу Керч-Кавказ. Новий теплохід може вмістити до 45 легкових автомобілів і 260 пасажирів.

За повідомленням Роскордону, автомобільні пункти пропуску, розташовані в Ростовській області на кордоні з Україною, також працюють в штатному режимі, заторів і черг не зафіксовано.