ua en ru

У Парижі знову стрілянина, одна людина поранена

У Парижі знову стрілянина, одна людина поранена Фото: французька поліція

Інцидент стався на межі другого і третього округів французької столиці

В результаті стрілянини на бульварі Сен-Мартен, розташованої на межі другого і третього округів у центрі Парижа, поранений один чоловік. На місце прибули декілька екіпажів поліції, всі озброєні, передають "РІА Новини".

За даними ЗМІ, стрілянина сталася в неділю ввечері. При звуках пострілів жалюзі на вікнах магазинів і ресторанів тут же опустилися, а всіх, хто не встиг сховатися, мешканці будинків вкрили у своїх під'їздах.

Відзначимо, що жінка, яка отримала поранення в живіт, лежить на проїжджій частині. Їй надали допомогу співробітники "швидкої".

На місце вже прибули декілька екіпажів поліції, вони всі озброєні. Поліцейські почали забирати людей з вулиці, побоюючись можливості нових пострілів.

Нагадаємо, увечері 13 листопада в Парижі відбулася серія терактів у різних районах міста. Спочатку сталися три вибухи біля Stade De France, де проходив матч Франція-Німеччина. Крім того, терористичні атаки сталися в п'яти інших місцях Парижа. Зокрема, терористи захопили і розстріляли заручників у театрі Bataclan. У загальній складності, в результаті нападів загинули 129 осіб, ще понад 350 отримали поранення. Відповідальність за вчинення терактів в Парижі взяли на себе бойовики ІДІЛ.

Повідомлялося, що в результаті терактів в Парижі загинули громадяни 15 країн.