ua en ru

Парасюк подає скаргу на прокурора за фактом побиття

Парасюк подає скаргу на прокурора за фактом побиття Фото: Володимир Парасюк

Також Парасюк і Лозовий напишуть заяви з приводу прокурорської смс

Народний депутат України Володимир Парасюк пише заяву в правоохоронні органи за фактом побиття його прокурором у справі Геннадія Корбана Олександром Голинченко, передає кореспондент РБК-Україна.

"Зараз буду подавати заяву в правоохоронні органи, що мене побив прокурор в залі суду. Я буду писати заяву, що прокурор писав смс...", - заявив Парасюк.

Парасюк пообіцяв, що буде піднімати це питання у Верховній Раді. При цьому він зазначив, що чекає реакції від президента України, так і від правоохоронних органів.

Після цього Парасюк повернувся в будівлю суду писати заяву.

При цьому нардеп Андрій Лозовий також почав писати заяву в правоохоронні органи за фактом відправки прокурором смс, демонструючи на телефоні фото процесу відправки смс.

Нагадаємо, сьогодні під час засідання суду по справі журналісти зафіксували, як прокурор відправив комусь смс з вимогою негайно вручити повідомлення про підозру Корбану, в результаті чого в суді почалася бійка. Щоб зафіксувати відповідний факт до суду приїхала поліція, викликана народним депутатом Віталієм Купрієм.

Печерський районний суд Києва переніс на 5 листопада розгляд слухання за скаргою адвокатів Корбана щодо його незаконного затримання.

Прихильники лідера УКРОПу побили прокурора звинувачення Олександра Голинченко, коли той намагався вийти із залу засідань по завершенню суду.