ua en ru

У Пакистані в результаті теракту загинули 11 людей

У Пакистані в результаті теракту загинули 11 людей Фото: теракт у Пешаварі

Смертник на мотоциклі в'їхав в КПП поліції

У місті Пешаварі на північному заході Пакистану у вівторок, 19 січня, терорист-смертник на начиненому вибухівкою мотоциклі в'їхав у контрольно-пропускний пункт поліції, в результаті чого 11 людей загинули і 21 поранена. Про це повідомляє Associated Press.

Припускають, що терорист-смертник - бойовик талібану, оскільки напад стався в районі, де військові активізували боротьбу проти пакистанських талібів та інших угруповань бойовиків на кордоні з Афганістаном.

У Пакистані в результаті теракту загинули 11 людей

Фото: рятувальник розбирає завали після теракту

"Він їхав на мотоциклі, завантажений вибухівкою, врізався в КПП і автомобіль офіцера", - повідомив представник органів місцевого самоврядування Мунір Хан агентству Reuters.

Як повідомляється, під час вибуху загинули щонайменше 5 офіцерів, у тому числі і той, в чиє авто врізався терорист, також серед загиблих - кілька цивільних, у т. ч. двоє дітей та місцевий журналіст Махбуд Схах Афріді.

У Пакистані в результаті теракту загинули 11 людей

Фото: на місці теракту проводиться розслідування

Нагадаємо, вчора, 18 січня, в південно-східній провінції Туреччини Ширнак терористи напали на автобус поліції, в результаті загинули 2 поліцейських, ще 5 людей отримали поранення.