ua en ru

Отруєння в Ізмаїлі: число госпіталізованих досягло 597 осіб

Отруєння в Ізмаїлі: число госпіталізованих досягло 597 осіб Фото: Абрамченко повідомив про нову кількість госпіталізованих в Ізмаїлі

Однак, голова Ізмаїла відзначає тенденцію до зниження кількості хворих

За весь період (з 16 по 23 червня) спалаху вірусної інфекції в Ізмаїлі та Ізмаїльському районі (Одеська область) було госпіталізовано 597 людей, серед них 342 - діти. Про це повідомляє на своїй сторінці у Facebook міський голова Андрій Абрамченко.

"За минулу ніч ( з 22 на 23 червня, - ред.) у лікарні Ізмаїла надійшло 5 осіб (четверо - діти), з ранку до 12 годин - 9", - написав Абрамченко.


За його словами, вже можна спостерігати тенденцію зниження кількості хворих.

"Якщо у вівторок, 21 червня, в лікувальні установи міста зі скаргами на симптоми розлади шлунково-кишкового тракту надійшли 97 осіб, то на наступний день, в середу, 22 червня, - 54", - зазначив голова Ізмаїла.

Також він наголосив на постійну роботу медперсоналу в особливих умовах, за що влада Ізмаїла вирішили доплачувати медичним працівникам.

Санітарна служба України рекомендує зняти режим надзвичайної ситуації 28 червня, проте Абрамченко зазначив, що це станеться тільки тоді, коли зменшиться кількість хворих "як тих, що надходять у лікувальні установи, так і тих, які перебувають у них".

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в результаті масового отруєння в Ізмаїлі (Одеська область) протягом 16-22 червня в районну лікарню з попереднім діагнозом - гострий гастроентероколіт звернулося 583 людини.