ua en ru

Щодо дочки прокурора Закарпаття вчинили фізичну розправу, - нардеп

Щодо дочки прокурора Закарпаття вчинили фізичну розправу, - нардеп Фото: Валерій Пацкан

Нардеп Мосійчук вважає, що, заради об'єктивності розслідування, прокурора Закарпаття необхідно усунути від виконання обов'язків

Щодо дочки прокурора Закарпатської області Володимира Янка вчинили фізичну розправу. Про це заявив народний депутат від "Блоку Петра Порошенко" Валерій Пацкан, йдеться в статті РБК-Україна "Розслідування подій у Мукачевому: справа не в контрабанді".

Голова тимчасової слідчої комісії з Мукачева Микола Паламарчук повідомив, що напруга в Закарпатті між представниками "Правого сектора" і правоохоронцями виникла ще в січні цього року.

"Це проявлялося спроби морального тиску на прокурора з метою впливу на процесуальні рішення у кримінальних процесах, що стосуються окремих учасників батальйону. Зокрема, представники ДУК "Правий сектор" здійснювали погрози на адресу представників правоохоронних органів, погрожували родині прокурора області Володимира Янка, - РБК-Україна) і заступника прокурора, які брали участь у кримінальних процесах щодо представників ДУК "Правий сектор", - заявив Паламарчук.

Нардеп від Радикальної партії Ігор Мосійчук зазначив, що, заради об'єктивності розслідування, прокурора Закарпатської області необхідно усунути від виконання обов'язків.

Нагадаємо, Генеральна прокуратура України перевіряє факт присутності снайперів в ході перестрілки в Мукачево Закарпатської області.