ua en ru

Відкриття офісно-торгового центру Gulliver в Києві переноситься на I квартал 2013 р

Відкриття офісно-торгового центру Gulliver в Києві переноситься на I квартал наступного року, повідомив вчора комерційний директор компанії "Три О" (володіє будівлею) Олександр Лебедєв. За останні декілька років компанія кілька разів переносила терміни введення об'єкту в експлуатацію і востаннє говорила про II квартал цього року. Про це пише видання "Комерсант-Україна".

Будівництво Gulliver, розташованого поряд з відомим БЦ "Парус" в центрі Києва, почалося ще восени 2003 року. Його концепція мінялася як мінімум п'ять разів. Зараз проект є будівлею загальною площею 165 тис. кв. м, до складу якого входить 33-поверховий офісний центр класу А, торговий центр (45,2 тис. кв. м), який розміститься на восьми поверхах, а також багаторівневий паркінг.

За словами Лебедєва, активне будівництво об'єкту поновилося в травні цього року після входження в проект нового власника. Назвати його він відмовився, повідомивши лише, що цей бізнесмен володіє також однією з найбільших вітчизняних торгових мереж. Один з орендарів Gulliver повідомив, що власником "Три Про" став Віктор Поліщук, який розвиває мережу електроніки і побутової техніки "Технополіс". "Він викупив долі у Вагіфа Алієва, Олексія Кучеренка і Сергія Веселова", - додає співбесідник. Втім, інші джерела стверджують, що операція була фіктивною, і насправді колишні власники просто не хочуть афішувати свою участь в цьому проекті.