ua en ru

Мінсім'ї назвало "поміркованим" звіт УЄФА щодо готовності НСК "Олімпійський".

Звіт УЄФА щодо готовності стадіону НСК "Олімпійський" є "поміркованим". Про це заявив сьогодні на брифінгу заступник міністра з питань сім'ї, молоді і спорту України Ростислав Карандєєв, передає кореспондент РБК-Україна. "Вчора ми отримали останній підсумковий звіт УЄФА щодо готовності НСК "Олімпійський" і, аналізуючи його дійшли висновку, що він є найбільш поміркованим з усіх звітних документів, які УЄФА нам надавала. Чесно кажучи, ми очікували, що висновки експертів УЄФА будуть більш критичними. Основні ризики, визначені в цьому звіті, для нас не є проблемними", - сказав він.
За словами Р.Карандєєва, до 20 листопада ц.р. Україна має надати УЄФА документи, які стосуються зокрема таких питань, як організація проектних рішень з IT-технологіям, питань щодо проектування прилеглої території, щодо розробки плану управління стадіону, та деякі інші. "Найскладніший етап, що стосується проектування будівельних робіт, будівництва даху, ми успішно пройшли і прозвітували про це перед експертами УЄФА", - зазначив він.
Також Р.Карандєєв висловив сподівання, що документи, які надасть Україна експертам УЄФА до 20 листопада, дадуть їм можливість визначити стадіон НСК "Олімпійський", як такий, що може прийняти фінал Чемпіонату Європи-2012.